Παπαφλέσσα 18, Λάρισα

Τ.Κ. 41221 – τ. 2410 258 038
Ώρες Καταστημάτων
Δευ, Τρι, Τετ, Παρ:
9:00πμ – 2:00μμ & 5:00μμ – 9:00μμ
Πεμ, Σαβ: 5:00μμ – 9:00μμ

Συχνές Ερωτήσεις

Διαβάστε τις απαντήσεις σε Συχνές Ερωτήσεις πριν επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ναι. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Υπάρχουν τα έξοδα αποστολής που είναι 3,50€ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα για βάρος μέχρι 2 κιλά.
Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 2 κιλά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος.

* Αν η πληρωμή γίνει με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,50€.

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή (χρέωση 2,50€), με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με πληρωμή στο φυσικό κατάστημα στη Λάρισα.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης για κάθε προϊόν αναγράφεται δίπλα στον κωδικό του προϊόντος (αφού επιλέξετε χρώμα ή μέγεθος). Σε μία παραγγελία με περισσότερα από ένα διαφορετικά προϊόντα, ισχύει ο μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης. Αν επιθυμείτε να αποστείλουμε τα προϊόντα ως δύο διαφορετικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας. Μόλις ξεκινήσει η επεξεργασία της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα email που σημαίνει ότι ξεκίνησε η συγκέντρωση των προϊόντων. Οταν ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των προϊόντων αυτά συσκευάζονται και παραλαμβάνονται από την εταιρία ταχυμεταφορών. Τότε σας ενημερώνουμε με νέο email.

Στη συμπλήρωση των Στοιχείων Χρέωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να εισάγετε το Όνομα της Εταιρίας, τον ΑΦΜ, τη ΔΟΥ και την Ιδιότητα ώστε να σας αποσταλεί Τιμολόγιο.

Στείλτε μας ένα email

Fields marked with an * are required