Αποστολή και μεταφορικά

Το nimatoupoli.gr διατηρεί στην κατοχή του τα προϊόντα μέχρι να ολοκληρωθεί η πληρωμή.

Mε την παραλαβή της παραγγελίας σας από εμάς θα σας σταλεί ενημερωτικό email για τη παραλαβή της παραγγελίας σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας που έχει πάρει, μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας βάση του αριθμού καταχώρησης εδώ.

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

• Πριν την ολοκλήρωση της, κατά την διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να σταματήσετε χωρίς κάποια περαιτέρω διαδικασία.

• Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία και δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2410 554515 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας σας.

Επωφεληθείτε της προσφοράς: Δωρεάν Αποστολή σε όλη την Ελλάδα για αγορές άνω των 50€.

Όλες οι παραγγελίες εντός Ελλάδας αποστέλλονται με εταιρεία κούριερ σε οποιαδήποτε περιοχή της χώρας. Ο χρονος παραδοσης κυμαινεται απο 1-3 ημερες. Η παραγγελία αποστέλλεται μολις ολοκληρωθει.Το κόστος αποστολής εως 2 κιλα ειναι είναι 3,45 ευρώ. Για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν. Εάν επιλέγετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, η επιπλέον επιβάρυνση είναι 2,46 ευρώ.

Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το κατάστημά μας εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Εφόσον αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο email: info@nimatoupoli.gr ή στα τηλέφωνα: 2410258038, 6975302490, 6942804405 (10:00-14:00 και 18:00-21:00). Να έχετε υπόψιν ότι οι επιστροφές γίνονται με δική σας ευθύνη και έξοδα επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο κλπ), με εξαίρεση τις περιπτώσεις που το λάθος είναι δικό μας). Tο προϊόν πρέπει να επιστραφεί σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να μην έχει παραβιαστεί η εργοστασιακή του συσκευασία. Επίσης, θα πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη/ τιμολόγιο.

Πώς να επιστρέψετε ένα προϊόν

Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εξαρτήματα ή παρελκόμενα του προϊόντος, καθώς και τη συσκευασία του. Τοποθετήστε τα σε ασφαλές δέμα και αποστείλτε τα με χρέωση του παραλήπτη στο κατάστημά μας.

Εξαρχάκης Αστέριος
Παπαφλέσα 15, Λάρισα
Τ.Κ.: 41221

Δείτε που βρισκόμαστε στον χάρτη που ακολουθεί.